Tuzlaspor-Galatasaray maçındaki olayın görüntüsü

Tuzlaspor-Galatasaray maçında çıkan olayların görüntüleri yayınlandı. Tuzlasporlu Gökhan Çıra'nın Muslera'ya el hareketi yaptığı, bir Galatasaray çalışanın ise Gökhan'a kafa attığı görülüyor.

Giriş:
Haber Merkezi

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 yenerek Türkiya Kupası'nda son 16'ya kaldığı maçın ardından saha karışmıştı. Çıkan olaylara dair birçok iddia ortaya atılırken, yayıncı kuruluş olan A Spor, neler yaşandığını ortaya çıkaran bir video paylaştı.

GÖKHAN'DAN MUSLERA'YA EL HAREKETİ

Olay henüz sıcaklığını korurken Tuzlaspor cephesi Muslera'nın Gökhan Çıra'ya yumruk attığını iddia etmişti. Ancak Gökhan, Muslera'nın kendisine vurmadığını, bir Galatasaray çalışanının kafa attığını açıklamıştı.

Görüntülerde Gökhan Çıra'nın Muslera'ya el hareketi yaptığı, ikili arasında bir konuşma geçtiği görülüyor. Çıra'nın dediği gibi Muslera'nın herhangi bir fiziki müdahalesi yok.

Tünelin hemen girişinde çıkan arbedede bir Galatasaray çalışanının Gökhan Çıra'ya kafa attığı da görüntülerde net bir şekilde var.

Galatasaraylı Jimmy Durmaz'a bir Tuzlasporlu futbolcunun 2 kez tokat attığı, Tuzlaspor cephesinden birinin de sarı-kırmızılı ekibin medya direktörü Hande Sümertaş'a vurduğu görülüyor.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.