Fenerbahçe, Marco Fenoglio ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi yenilgisi sonrası başantrenörü Marco Fenoglio, yardımcı antrenörü Stefano Micoli ve kondisyoneri Maurizio Negro ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Voleybol Sultanlar Ligi play-off 1-4 etabı ilk maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek seride 1-0 öne geçti.

İki galibiyete ulaşan takımın finale yükseleceği seride ikinci karşılaşma, 12 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

GÖREVLERİNE SON VERİLDİ

Bu yenilginin ardından ise Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı.

Sarı-lacivertliler, başantrenörü Marco Fenoglio, yardımcı antrenörü Stefano Micoli ve kondisyoneri Maurizio Negro ile yolların ayrıldığını duyurdu.

"YOLLARIMIZ AYRILMIŞTIR"

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bilgilendirme

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın; Başantrenörü Marco Fenoglio, Yardımcı Antrenörü Stefano Micoli ve Kondisyoneri Maurizio Negro ile yollarımız ayrılmıştır.

Marco Fenoglio ve ekibine çalışmaları için teşekkür eder, kariyerlerinin devamında kendilerine başarılar dileriz.