Demet Akalın Irina Shayk'ı uyardı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Oscar Ödülleri töreninde Bradley Cooper ile Lady Gaga'nın samimi hareketlerine kayıtsız kalmadı ve Cooper'ın sevgilisi Irina Shayk'a tweet attı.

Giriş:
Haber Merkezi

Dün gece düzenlenen Oscar Ödülleri töreni, Türkiye'de de büyük ilgiyle takip edildi.

TÜRKİYE OSCAR'I İZLEDİ

Türkiye saatiyle gece 04.00'te başlayan tören, özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu. Twitter üzerinden dünya çapında TT olan Oscar Ödülleri, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın da takibindeydi.

SHAYK'A "BACIM" DEDİ

Törene; Twitter üzerinden katılan Akalın, Bradley Cooper ile aynı filmde oynayan Lady Gaga'nın sahne performansı sonrası, Irina Shayk'a tweet attı. Nişanlısından ayrıldığı için geceye yalnız katılan Lady Gaga'nın, Bradley Cooper'a yakın temas kurduğunu ima eden Demet Akalın, "İyi yolmadın karıyı! Takipten çıkarmışın geç bile kaldın bacım." şeklinde tweet attı.

Akalın bununla da yetinmeyerek, "Lady Gaga yine adamın içine girdi." yorumunu da #Oscars etiketiyle paylaştı.

HAYRANLARI DA TEDİRGİN OLDU

Akalın'ın bu mesajı çok sayıda etkileşim alırken, bu durum Irina Shayk hayranlarının da dikkatinden kaçmadı. Shayk'a "Dikkatli ol" mesajları yağdı.

Daha önce Kim Kardashian'a çıplak poz verdiği için "Sen annesin" diye mesaj atan Demet Akalın, bu olaya da kayıtsız kalmamış oldu.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.