Hakan Çalhanoğlu: Tanıdığım en güçlü kadınsın

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, eşi Sinem Gündoğdu'nun doğum günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çalhanoğlu 3 aylık hamileyken boşanmaya karar verdiği eşi için "Tanıdığım en güçlü kadınsın" dedi.

Giriş:
Haber Merkezi

Çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile muhteşem bir düğünle evlenen ve sonrasında eşi 3 aylık hamileyken boşanmaya karar veren Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, aşka geldi.

YENİ KRİZ YOK, AŞK VAR

"Geri dönüşü yok." diyerek hamile eşinden ayrılmaya karar veren Çalhanoğlu, davayı geri çekmiş ve ikili ilişkilerine yeni bir şans vermişti. Geçtiğimiz günlerde Çalhanoğlu ve eşi arasında yeni bir kriz olduğu söylense de Çalhanoğlu, yayınladığı mesajıyla bu söylentilere son noktayı koydu.

BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI

Kızı Liya'yı kucağına alacağı günü bekleyen Çalhanoğlu, eşi Sinem Gündoğdu'nun doğum günü nedeniyle bir paylaşım yaptı. Duygusal cümlelerin yer aldığı paylaşımda Çalhanoğlu eşi için "Tanıdığım en güçlü kadınsın" ifadelerine yer verdi. Ünlü futbolcunun bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.


SEVGİSİNİ DİLE GETİRDİ

Milli futbolcu mesajının devamında şunları söyledi:

"Sen benim hayatımda tanıdığım en güçlü, en ilham verici kadınsın. Küçük prensesimize mükemmel bir anne olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun."


Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.