DS Automobiles modellerinde ekim ayına özel fırsatlar

DS Automobiles, yeni bir otomobile sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifleri, sıfır faizli kredi fırsatları ya da takas desteği sunuyor.

Giriş: 11.10.2021 - 17:40 Güncelleme:
AA

DS Automobiles, ekim ayına özel çeşitli otomobil kampanyalarıyla müşterilerini bekliyor.

DS Automobiles'in ekim ayı teklifleri kapsamında, 300 HP güce sahip şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 Crossback e-tense 4X4, 210 bin TL, 12 ay sıfır faizli kredi imkanıyla satışa çıkıyor.

Tasarımı, lüks işçiliği ve teknolojisiyle premium SUV segmentinin standartlarını belirleyen DS 7 Crossback modeli için ise 200 bin TL, 12 ay sıfır faizli kredi ya da 35 bin TL'ye varan takas imkanı tanınıyor.

Ekim ayında DS 7 Crossback Opera PureTech 225 modelini alanlara yarı otonom sürüş imkanı sağlayan DS Connected Pilot sürüş yardımcısı ücretsiz olarak sunuluyor.

DS 7 CROSSBACK e-TENSE 4X4 NELER SUNUYOR

DS Automobiles'in, 300 HP güce sahip ve dört tekerlekten çekişli modeli DS 7 Crossback e-tense 4x4, gücü ve esnekliği bir araya getiriyor.

DS Automobiles'in Formula E Şampiyonası'ndan edindiği tecrübenin sonucu olarak geliştirdiği şarj edilebilir hibrit teknolojisiyle desteklenen DS 7 Crossback e-tense 4x4, günlük kullanım ihtiyaçlarını karşılayacak tam elektrikli sürüş menzili ile hem sessiz hem de çevreci bir karakter sunuyor.

DS 7 Crossback ise ikisi de tam otomatik şanzımanlar eşliğinde sunulan BlueHDi 130 dizel ve PureTech 225 benzinli olmak üzere güçlü ve verimli motor seçenekleriyle satışa çıkıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.