Bu hafta 8 film vizyona girecek
ensonhaber.com

Bu hafta Türkiye sinema salonlarında 4'ü yerli olmak üzere 8 film sinemaseverleri bekliyor.

İşte vizyondaki filmler...

GLASS

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği "Parçalanmış" adlı film ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın yer aldığı "Ölümsüz" filmlerinin devam halkası "Glass" adlı yapım, güvenlik görevlisi David Dunn'ın, 24 farklı kişiliğe sahip olan Kevin Wendell Crumb'ın izini sürmek için doğaüstü yeteneklerini kullanmasını anlatıyor.

ÇİÇERO

Serdar Akar'ın yönetip, Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı "Çiçero" adlı film, 2. Dünya Savaşı sırasında "Çiçero" kod adıyla bilinen casus İlyas Bazna'nın hikayesini konu ediniyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

BORÇ HARÇ

Yönetmen koltuğuna Efe Hızır'ın oturduğu "Borç Harç" adlı film, borç batağından çıkmaya çalışan sözde işgüzar Murat'ın türlü maceralarını anlatıyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

CAN DOSTLAR

Bizim Köyün Şarkısı" adlı filmin yönetmeni Tuğçe Soysop ve oyuncu ekibinin yeni filmi "Can Dostlar", parklarını Kötü Kazım'ın elinden almak için bir araya gelen mahalleli bir grup çocuğun hikayesini, sinemaseverlerin beğenisine sunuyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

UÇAN HALI VE KAYIP ELMAS

Ole Lund Kirkegaard'ın 1975'te yazdığı çocuk kitabından uyarlanan animasyon ve aile türündeki filmin yönetiminde ve senaryosunda Karsten Kiilerich'in imzası bulunuyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

ÜÇ HARFLİLER: ADAK

Üç Harfliler" serisinin yeni filmi "Adak"ın yönetmen koltuğunda serinin, "Karabüyü" ve "Beddua" yapımlarında olduğu gibi Alper Mestçi oturuyor.

İMGELER VE SÖZCÜKLER

Yaşamı boyunca yeninin peşinde olan Fransız Yeni Dalgası'nın etkin isimlerinden, "Oscar Onur Ödülü"nün sahibi sinema eleştirmeni ve yönetmen Jean-Luc Godard'ın son filmi "İmgeler ve Sözcükler", belgesel ve haber görüntülerinden alınan kesitlerden meydana gelen beş bölümden oluşuyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

ARAKÇILAR

Japon sinemasının üretken yönetmenlerinden Hirokazu Koreeda'nın orijinal ismi "Shoplifters" olan "Arakçılar" adlı yeni filminde, Lily Franky, Sakura Ando, Mayu Matsuoka, Jyo Kairi, Miyu Sasaki ve Sasuke Ikematsu rol alıyor.