Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa gidip milli iradeye sahip çıkın
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk halkını 31 Mart seçimlerinde oy kullanması için sandığa çağırdı.

PAZAR GÜNÜ SANDIĞA GİDİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradenin tecelli ettiği yer seçimdir, sandıktır. Pazar günü sandığa gitmeyen her vatandaşımız, kendi iradesini oraya gidip oyunu kullananların insafına terk ettiğini bilmelidir. Pazar günü tüm vatandaşlarımı mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum. Böyle bir ortamda şu veya bu sebeple sandığa gitmemek, bize değil ülkeye ve millete ceza vermektir. Kullanılmayan her oy, bu ülkenin ve milletin başına çorap örmek isteyenlerin ekmeğine sürülmüş bir yağ gibidir. Kızgınlık ders verme ihtiyacı başka şeydir, sandıkta milli iradeye sahip çıkmak başka şey." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa gidip milli iradeye sahip çıkın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler öncesinde Düzce'de Türk halkıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada gündeme ilişkin konulara değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

NEFSİNİN PEŞİNDEN GİDENLERLE İŞİMİZ YOK

Milletimizin gönlünü kıran bizim gönlümüzü kırmış demektir. Bunun hesabını verir.

AK Parti'de siyaset yaparken, sırf aday olamadım diye başka yere gitmişsen bunun adı şehrine hizmet davası değil, nefsine hizmet çabasıdır. Nefsinin peşinden gidenlerle işimiz yoktur. Bir siyasi parti ilkelerle ve prensipleriyle ayakta durur. Uymayan gider.

PAZAR GÜNÜ OSMANLI TOKADINI VURALIM

Buradan Türkiye'ye sesleniyorum. Bu adam Kürt de değil. Kürtler üzerinden istimar yapan ne üdüğü belirsiz bir adam. Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu adam ne diyor? Kürdistan diyor. HDP'ye oy vereceklermiş... Burdan onlara bir şey çıkmaz. Mehmet Özhaseki kardeşim dururken Yavaş soyadlı adama mı vereceksiniz? Pazar günü bunlara bir Osmanlı tokadı vuralım. Bu ülkeyi bölemeyceksiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa gidip milli iradeye sahip çıkın

DÜZCE'YE 7 YILDA 11 KATRİLYON LİRALIK YATIRIM

Bay Kemal sadece Düzce'ye ne yaptığımızı gör. Bay Kemal'in sıkıntıları vardır. Bak ben yaptığımız eserlerle konuşuyorum. Biz hamdolsun Düzce'ye her alanda çok önemli yatırımlar yaptık. 17 yılda 11 katrilyon yatırım yaptık. Yaşamın olduğu yerde yatırım bitmez.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa gidip milli iradeye sahip çıkın

DÜZCE'DE DİKEY MİMARİYE PRİM VERMEYELİM

Düzce'de dikey mimariye prim vermeyelim. Çıkma balkonlara yer vermeyin. Depremlerin en tehlikeli özelliği budur.

Akçakoca'da çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Ceneviz kalesi ve yat projesi turizmi hareketlendirecek.  Düzce'nin diğer ilçelerine de sesleniyorum. Oralarda da projeler yapacağız.