ABD Başkanı Trump'tan yeni gaf
ensonhaber.com

ABD Başkanı Donald Trump göreve geldiği günden bu yana kaş yaparken göz çıkartıyor. Her bir konuşması ayrı bir gafa neden olan Trump, bu sefer de silahla yaralanan bir milletvekilini övmek isterken çam devirdi.

ABD Başkanı Trump'tan yeni gaf - GALERİ

ABD Başkanı Trump'tan yeni gaf

ABD Başkanı Trump'tan yeni gaf- VİDEO

TUHAF ŞAKA

Trump, Kongre üyelerine düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan milletvekilini övmek için kullandığı sözlerle şaşırttı.

Trump, vergi reformu paketinin Kongre'de kabul edilmesini kutlamak için Cumhuriyetçileri Beyaz Saray'da ağırlarken yine tuhaf bir espri yaptı. Aslında espriden çok söylenen büyük bir gaftı.

"KİLO VERMEK İÇİN ACAYİP BİR YOL"

Haziranda kendi aralarında beyzbol maçı yapmaya hazırlanan Temsilciler Meclisi üyelerine ateş açılması sonucu ağır yaralanan ve eylülde hastaneden taburcu edilen Cumhuriyetçi vekil Steve Scalise'i, vergi reformunun geçmesindeki rolü için övmeye başlayan Trump, ''Hepimizden daha cesur, bizden daha cesur. Hepimizden daha zor bir yıl geçirdi.'' diye söze girişti.ABD Başkanı Trump'tan yeni gaf

​Ardından, ABD Başkanı, doktorlar tarafından ölümden döndüğü belirtilen ve Beyaz Saray'a koltuk değnekleriyle gelen Scalise'a ''Ama bu kilo kaybetmek için çok acayip bir yol, Steve. Pek de iyi bir yol değil.'' diye takıldı.