ABD'li adam ikizlerini annelerinin kucağında öldürdü

C

Amerika'nın Florida eyaletinin Jacksonville şehrinde geçtiğimiz cuma günü polise silah sesleri duyulduğu, beş kişinin kritik şekilde yaralandığı ihbarı geldi. Olay yerine varan polis bir aile faciasıyla karşılaştı. Gawain Rushane Wilson (28) adlı adam cinnet geçirerek, kız arkadaşı Megan Hiatt'tan (22) 5 aylık ikiz kızlarını kucağına almasını istedi. Anne Hiatt elinde silah olan erkek arkadaşının isteğine boyun eğdi. Hayden ve Kayden adlı ikizler annelerinin kucağında iken babaları Gawain ateş ederek kızlarını öldürdü. Ardından anne Hiatt'a beş kurşun sıkan genç adam sonrasında kayınpederi Travis Hiatt'ı (49) vurdu. Sonrasında silahı kendine doğrultarak intihar etti.

ABD'li adam ikizlerini annelerinin kucağında öldürdü

"ANNE, ONLARI KOLLARIMDA ÖLDÜRDÜ"

Kızını hastanede yalnız bırakmayan anne Melissa Batch, olayın detaylarını da basına anlattı. Batch, talihsiz kızının o dehşet anlarını; "Anne onları öldürdü. Onları kollarımda öldürdü. Onları kollarımda öldürürken bana tutturdu. Bana onların ölümünü izlettirdi." sözleriyle anlattığını ifade etti.

ABD'li adam ikizlerini annelerinin kucağında öldürdü

"TANRI KIZIMA KUVVET VERDİ"

Anne Batch, "Tanrı kızıma kuvvet verdi. O yaralı haliyle ikiz yavrularının kanının üzerinden, sonra kendisine ateş eden o adamın kanının üzerinden ve babasının kanının üzerinden sürünerek son nefesini vermekte olan yaralı babasının yanına gelmiş. Babası Travis'in son sözleri, ikizi olan erkek kardeşini çok sevdiğini söylemesini istemiş kızı Megan'dan." diyerek yaşananları anlattı.

ABD'li adam ikizlerini annelerinin kucağında öldürdü

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Hayati tehlikeyi atlatan ve hastanede tedavisi devam eden Megan Hiatt'ın üç ameliyat daha olması gerekiyor. GoFundMe adlı internet sitesinde adına bağış kampanyası açılan talihsiz genç kadın için 15.000 dolar toplandı.