ABD'li adam Madonna'ya benzemek için servet harcadı

madonna

My Strange Addiction (Benim Garip Bağımlılığım) adlı TV programına konuk olan 27 yaşındaki Adam Guerra, son 12 yıl içinde tam 18 kez estetik operasyon geçirerek Madonna'ya benzemeye çalıştığını anlattı.

275 BİN DOLAR HARCADI

Bu operasyonların maliyetinin 175 bin dolar olduğunu belirten Guerra, ayrıca Madonna'ya tam olarak benzemek için ihtiyacı olan kıyafetlere de yaklaşık 100 bin dolar harcadı.

MADONNA'YA AŞKI 15 YAŞINDA BAŞLADI

Madonna'ya olan aşkının 15 yaşında başladığını söyleyen genç adam, "15 yaşındayken Madonna'ya aşık oldum. O benim ruhumla konuşuyordu sanki. Ona benzersem ona olan saygımı ifade edebileceğimi düşünüyordum" dedi.

ABD'li adam Madonna'ya benzemek için servet harcadı

BİR SÜRE SONRA KENDİSİ OLMAK İSTEDİ

Adam Guerra'nın Madonna hayranlığı bu kadarla da sınırlı kalmadı. Ünlü şarkıcının turnelerinde de görev alan dans eğitmeni Carlton Wilborn'dan dersler de aldı. Ancak programın ilerleyen bölümlerinde hiç beklenmedik bir şey oldu. Adam Guerra, tam kameralar karşısında dans ederken hıçkırıklarla sarsıldı ve sadece Adam Guerra yani kendisi olmak istediğini söyledi.

ANNESİ DE ANLAM VEREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

İşin en ilginç yanı ise My Strange Addiction adlı program ekibinin sonradan anlattıkları oldu. Ekip, çekimin yapılmasından bir süre sonra Adam Guerra'nın Madonna'ya benzemek için oluşturduğu gardrobundaki tüm kıyafetleri sattığını ve sevgilisinin yanına taşındığını söyledi. Adam Guerra'nın annesi de oğlunun durumuna anlam veremediğini söyledi.

ABD'li adam Madonna'ya benzemek için servet harcadı

ABD'li adam Madonna'ya benzemek için servet harcadı