Afrin'de bir asker şehit oldu
AA

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarıyla bugün Afrin'in güney batısında girilen çatışmada bir askerin şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Afrin'de bir asker şehit oldu

AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Afrin'de teröristlere yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında hainlerin saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçik'in ismi belli oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/YPG'li teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 23 yaşındaki Sözleşmeli Er Sergen Pamukçu'nun memleketi Hatay'daki ailesine acı haber ulaştı.

ŞEHİDİN YAKINLARI GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU

Sözleşmeli Er Sergen Pamukçu'nun şehit olduğu haberini, merkez Antakya ilçesi Akasya Mahallesi'nde oturan ailesine, askeri yetkililer verdi. Şehidin annesi Seliz, babası Fadil Pamukçu, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Türk bayrağının asıldığı şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

"HİÇ MERAK ETMEYİN FRAGMAN BİTTİ FİLM BAŞLIYOR"

Şehit Sergen Pamukçu'nun, Facebook sayfasından son olarak Afrin kırsalında silah arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafı paylaştığı, üzerine ise "Hiç merak etmeyin. Fragman bitti, film başlıyor." yazdığı görüldü.

Şehit Sözleşmeli Er Sergen Pamukçu'nun cenazesi, Antakya Mezarlık Kompleksi'nde cuma namazı sonrası düzenlenecek törenin ardından Antakya Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)