Ahmet Hakan ve Tuğçe Tatari Taksim'e çıktı

Ahmet Hakan ve Tuğçe Tatari Taksim'e çıktı

Geçtiğimiz yıl Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesimine karşı başlayan, daha sonra ise sokak terörüne dönüşen eylemlerin birinci yılına katılım yeterince olmadı.

Haftalar öncesinden duyuruları yapılan ve 1 milyon kişinin Taksim'de toplanması hedeflenen gösteriler sönük geçerken, polis aldığı önlemlerle Gezi Parkı ve çevresinde adeta kuş uçurtmuyor.

KATILIM AZ OLDU

Gezi eylemlerinin yıl dönümünde yapılacak eyleme beyaz Türkler de kayıtsız kaldı. Sanat ve basın dünyasından birçok isim tatilini yarıda kesmezken, geçtiğimiz yıl Gezi'de ön saflarda yer alanlar da bu yıl Taksim'de gözükmedi.

GEZİ'NİN SANATÇILARI ORTALARDA YOK

Örneğin Mehmet Ali Alabora, Gezi olaylarından bir süre sonra yurtdışına çıkmış ve bir daha da Türkiye'ye dönmemişti. Alabora'nın halen İngiltere'de olduğu tahmin ediliyor. Öte yandan yine geçen yıl eylemlerde yerini alan Levent Üzümcü'nün de Taksim'de olduğuna dair bir bilgi şimdiye kadar paylaşılmadı.

Geçtiğimiz yıl protesto gösterilerinde en önde yer alan Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Halit Ergenç de bu yıl setten çıkmadı, selfie fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

AHMET HAKAN TAKSİM'DE

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise, T24 yazarı Tuğçe Tatari ile birlikte Taksim'e çıktı, olayları yerinde izledi.

Ahmet Hakan ve Tuğçe Tatari Taksim'e çıktı