Ailesini rehin alıp etrafa ateş açtı
Ajanslar

Akıncılar Mahallesi 548. Sokak’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.C isimli şahıs, önce pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtıktan sonra ailesini evde rehin aldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekipler sevk edildi. Ekipler, rastgele ateş eden şahıs için mahallenin giriş ve çıkışlarını trafiğe kapattı.

13 SAATTİR REHİN TUTUYOR

Olay yerine özel harekat polisleri de sevk edildi. Binanın penceresinden rastgele ateş eden şahıs, aradan 13 saat geçmesine rağmen henüz ikna edilemedi. Bölgede bulunan vatandaşlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevreden uzaklaştırıldı. M.C. isimli şahısın ikna çabaları sürüyor. Daha önce de aynı eylemi gerçekleştirdiği öne sürülen M.C. isimli şahıs, sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Ailesini rehin alıp etrafa ateş açtı VİDEO

"BÜTÜN ORDU GELSE BENİ YILDIRAMAZ"

Zaman zaman pencereye çıkan ve “Bütün ordu gelse beni yıldıramaz'' diye bağıran şahsı ikna çabaları sürüyor. Polis çevredeki vatandaşlara pencerelerden uzak durması konusunda uyarılarda bulunurken, özel harekat polisleri de olası bir operasyon için bina girişinde hazır bekliyor.

13 SAAT SONRA TESLİM OLDU

M.C. 13 saat sonra bugün saat 07.30 sıralarında polis tarafından ikna edildi. Gözaltına alınan M.C. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ailesini rehin alıp etrafa ateş açtı