Ajda Pekkan: Muazzez Abacı pop söyleseydi ben yok olurdum

17 Temmuz Perşembe akşamı ‘Avea İle Yıldızlar Açıkhava'da' etkinlikleri kapsamında BKM Organizasyonu ile sahneye çıkacak olan Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı bugün BKM Tiyatro'da prova için biraraya geldi.

Ajda Pekkan: Muazzez Abacı pop söyleseydi ben yok olurdum

"ABACI ÇOK DEĞERLİ BİR SES"

Albümdeki şarkılarının dışında geniş bir repertuar ile sahneye çıkacak olan Pekkan ve Abacı, birbirlerine övgüler yağdırdı! Ajda Pekkan, birlikte albüm yapma projelerini “ Dostlarla birarada oturduk böyle bir proje yapsak nasıl olur diye konuşuyorduk. Türk Sanat Müziği denince de tabiki birçok önemli isim var ancak Muazzez Abacı çok değerli bir ses. En büyük ustalarımızdan kendisi, yine Muazzez hanım gibi çok değerli usta şarkıcılarımız var ama bizim o eski dostluğumuza istinaden o samimiyeti yakalayacağımızı bildiğim için, herhangi bir kuşkum olmadığı için bu işte kendisi ile birlikte olmayı çok istedim. Birde Türk Sanat Müziği çok başka bir kulvar olduğu için benim bu işte yalnız olmam mümkün değildi.” sözleriyle anlattı.

Ajda Pekkan Kimdir

Ajda Pekkan Haberleri

"MUAZZEZ ABACI POP SÖYLESEYDİ BEN OLMAZDIM'

“Muazzez Abacı iyi ki benim tarzımda, yani Pop söylemiyor yoksa ben var olamazdım.” diyerek Abacı'nın sesini ne kadar beğendiğini söyleyen Ajda Pekkan'a, Muazzez Abacı ise “ Siz Ajda hanımı bir de konserde görün, bayılacaksınız.” diyerek cevap verdi.