Ak Parti'nin mitingi için Yenikapı'ya akın ettiler

Ak Parti'nin mitingi için Yenikapı'ya akın ettiler

AK Parti'nin saat 16.30'da düzenleyeceği, “Yeniden Milli İrade Mitingi” öncesi partililer Yenikapı Meydanı'na akın ediyor. Anadolu yakasından Yenikapı'ya gelen vatandaşlar deniz yolu ve Marmaray'ı tercih etti.

MARMARAY'DA YOĞUNLUK

Kalabalık nedeniyle Marmaray'da yoğunluk yaşandı. Mitinge Türkiye'nin farklı illerinden gelen partililerin yanı sıra Almanya'dan da gelenler oldu. Mitinge katılmak için Marmaray'la Yenikapı'ya gelen bir vatandaş, “Ben Almanya'dan geldim. Üsküdar'dan Marmaray'la 3-4 dakikaya buraya geldim. Bunu yapandan Allah razı olsun” dedi.

Ak Parti'nin mitingi için Yenikapı'ya akın ettiler

BAZI AK PARTİLİLER ALANA YÜRÜYEREK GİTTİ

Yenikapı'daki AK Parti mitingine giderken trafiğe takılan partililer miting alanına yürüyerek gitti. Yenikapı'daki AK Parti mitingine katılmak isteyen bazı vatandaşlar yolda kalınca araçlardan inip yürüyerek mitingi alanına gitti. Vatan Caddesi üzerinde trafik durma noktasına gelirken mitinge gitmek üzere yola koyulanlar da yolda kaldı.

TEZAHÜRATLARLA YÜRÜDÜLER

Trafiğin yoğun olması ve ağır aksak ilerlemesi üzerine bazı vatandaşlar bindikleri toplu taşıma araçları ve özel otomobillerinden inerek yola koyuldular. Ellerinde Türk Bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla slogan atan vatandaşlar yapılan mitinge destek verdi. Yolda ilerleyen bazı araçlarda korna çalarak yapılan tezahüratlara destek verdi.

Ak Parti'nin mitingi için Yenikapı'ya akın ettiler

''BAŞBAKANIMIZI DESTEKLİYORUZ''

‘Dik dur eğilme, bu millet seninle' diyerek tezahüratta bulunan bazı vatandaşlar, “Vatanını, milletini seven herkes mitinge gelecek. Başka çaresi yok bunun. Başbakanımızı destekliyoruz ve seviyoruz. Onun arkasındayız” diye konuştular.