Alişan'la Eda Erol'un arasına eski sevgilisi girdi iddiası

Alişan'la Eda Erol'un arasına eski sevgilisi girdi iddiası

Bilinmeyen bir sebeple dolayı üç gün önce tartışan çiftten Erol, tartışma sonrası sosyal medya hesabını kapadı. Ertesi gün de Instagram'dan "Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık." açıklamasında bulundu.

İşte Alişan-Eda Erol birlikteliğinin noktalanmasıyla ilgili yaşanan süreç:

Eda Erol'un eski sevgilisi Oğan Şenyolcu

ALİŞAN'IN İLİŞKİYİ BİTİRMESİNE NEDEN OLAN DUYUM

Uçankuş'un iddiasına göre; Eda Erol, Alişan'dan önce Esra Erol'un izdivaç programının yapım koordinatörü Oğan Şenyolcu ile birlikteydi. Şenyolcu "Eda beni hala seviyor. Bizi zorla ayırdılar. Alişan'ın bunu bilmesi gerek." diyerek ortaya atıldı. Bunu duyan Alişan, nişanlısıyla tartışarak ilişkiyi bitirdi.

AİLELER ARAYA GİRDİ

Abla Esra Erol, TV programının ardından ikiliye ait krize el attı. Diğer kardeş Bihter Erol ise sosyal medya hesabından; "Eda'nın hesabı hacklendi." şeklinde bir açıklama yaptı. Ailenin barıştırma çabaları sonuç vermeyince Bihter Erol da açıklamasını sildi.

Alişan'la Eda Erol'un arasına eski sevgilisi girdi iddiası

ESKİ SEVGİLİ: "HİÇBİR ALAKAM YOK"

Öte yandan çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Ogan Şenyolcu şunları söyledi:

"Sayın Eda Erol ile geçmişte yaşamış olduğumuz birlikteliğe dair izinsiz yapılan haberler karşısında herkes gibi ben de çok şaşkınım. Yayımlanan haberlerde benim ağzımdan çıkmış gibi gösterilenler hiç bir şekilde doğruluk değeri taşımamaktadır. Sayın Eda Erol ve sayın Alişan beyin ilişkilerinin noktalanmasıyla hiç bir ilgim alakam yoktur. Hakkımda yapmış oldukları iftira ve karalama kampanyası sebebiyle hukuki süreci başlatmış bulunmaktayım."

Alişan'la Eda Erol'un arasına eski sevgilisi girdi iddiası

ALİŞAN: "NİŞANLILIK BİRBİRİMİZİ TANIMA SÜRECİYDİ"

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Alişan ayrılık haberlerini doğruladığı mesajında şöyle dedi:

"Bilgilendirme

Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur.
Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Malesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz.Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs yada karşılıklı iddalar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir.Biz onları zaten üzdük.
Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum."