Alkollü sürücü direksiyon başında uyudu
İHA

Olay, dün akşam saatlerinde Manavgat çevreyolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre yanında 5 yaşındaki oğlu da bulunan R.C.H, 07 LUZ 04 plakalı otomobille çevreyolunda zikzaklar çizerek ilerlerken, durduğu trafik ışıklarında direksiyon başında sızıp kaldı.

ARKA KOLTUKTA ÇOCUĞU VARDI

Aracın seyir halindeki durumunu görüp şüphelenen bir başka sürücü, trafik ışıklarında aracından inerek duran otomobilin yanına gitti. Araç içinde arka koltukta 5 yaşlarında bir de çocuk olduğunu gören sürücü, direksiyon başında sızıp kalan R.C.N.’yi uyandırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Alkollü sürücü direksiyon başında uyudu ViDEO

Alkollü sürücü direksiyon başında uyudu

BOŞ ALKOL ŞİŞELERİ BULUNDU

Sürücünün ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri de sürücüyü uyandıramayınca, yol kenarındaki bankete indirip aracı ise güvenli bir noktaya çekti. Polisin araçta yaptığı incelemede ön koltukta boş alkol şişeleri tespit edildi.

Alkollü sürücü direksiyon başında uyudu

6 AY EHLİYETİNE EL KONULDU

Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerinin de uyandırma çabası sonuç vermeyince, R.C.H. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olan biteni polis aracı içinden izleyen çocuk, telefonla bilgi verilen anneye teslim edilirken, R.C.H.’nin yapılan kan tahlilinde 3.64 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün ilk kez alkollü araç kullandığı ve bu nedenle de ehliyetine 6 ay süreyle el konulduğu ayrıca bin 2 TL para cezası kesildiği belirtildi. Araç ise eşine teslim edildi.

Alkollü sürücü direksiyon başında uyudu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)