Arena'da Selçuk ıslıklandı Mancini istifaya davet edildi

Arena'da Selçuk ıslıklandı Mancini istifaya davet edildi

Galatasaray taraftarları, alışıla gelmişin aksine Kayserispor maçı öncesinde futbolcuları tribüne çağırmadı ve devre arası golsüz beraberlikle sona erince oyuncuları ıslıklarla soyunma odasına uğurladı.

Takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Chelsea maçında sergilenen kötü futbol nedeniyle taraftarların tepkili olduğu ve bu nedenle de hiçbir oyuncunun tribüne çağrılmadığı öğrenildi. Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısında da yine etkisiz bir oyun ortaya koyan ve gol atmayı başaramayan Galatasaray, devre arasına 0-0'lık beraberlikle girince taraftarın protestosuyla karşılaştı. Galatasaraylı taraftarlar soyunma odasına doğru hareketlenen oyuncuları ıslıklarla ve yuhalamalarla yolculadı.

MAÇ SONU İSTİFA SESLERİ!

Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Sarı-kırmızılı taraftarlar önce teknik direktör Roberto Mancini'yi, ardından da yönetimi istifaya çağırdı. Maçın bitiş düdüğünün ardından tribünlerden bir süre, "Mancini istifa" sesleri yükseldi. Daha sonra taraftarlar uzun süre, "Yönetim istifa" şeklinde bağırdılar. İstifa seslerinin ardından da taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" diye uzun süre bağırdılar.

KAYSERİSPOR ALKIŞLANDI

Kayserispor'un 90+5. dakikasında gelen galibiyet golünün ardından Galatasaraylı taraftarlar, Kayserisporlu futbolcuları alkışladı.

ARENA BOŞALDI, TRİBÜNLER TEPKİLİ SELÇUK ISLIKLANDI

Galatasaray'ın Karabük beraberliği ardından Chelsea yenilgisi ile Şampiyonlar Ligi'ne veda edişi Kayserispor maçında tribünleri etkiledi. Sarı kırmızılı ekibin bu sezon bütün maçlarında tribünleri dolduran taraftarlarının Kayserispor maçına ilgisinin azlığı dikkati çekti. Tribünlerde büyük boşluklar vardı. Teknik direktör Mancini 82. dakikada Selçuk İnan'ı oyundan aldı bu dakikada tribünlerin bir bölümü Selçuk İnan'ı ıslıkladı.