Aslı Şen: Sosyete bir fanus

Aslı Şen: Sosyete bir fanus

Aslı Şen: Sosyete bir fanus

Ali Şen'in gelini Aslı Şen cemiyet hayatından kazandığı parayı sosyal sorumluluk projelerine yatırıyor. Bu kez bir giyim markasının defilesini organize ediyor. Buradan alacağı parayı kültürel varlıkları ve Türk sanatını korumak amacıyla iki yıl önce kurulan EPOS7 adlı derneğe bağışlayacak

Sizi fotoğraflarınızdan biliyoruz, kendinizi biraz anlatır mısınız?
Laz kızıyım. İstanbul'da okudum, büyüdüm. Ankara'da işletme okudum. Ardından Londra'da pazarlama eğitimi ve Amerika'da yüksek lisans programı aldım. İki oğlum var. Üç sene öncesine kadar aktif olarak çalıştım, şimdi de internette yeni projelerim var.

Bu kadar sıfatınız varken, 'Ben sadece zengin adam eşi değilim' diye isyan ettiğiniz oluyor mu?
Çok şükür ki Metin gibi bir eşim var. Onun desteği olmasa bugün yaptığım hiçbir şeyi yapamazdım. İyi ki zengin adamla evlenmişim. Annem babam da beni gayet güzel büyüttü. Çok şükür ki Metin de baba evimi aratmadı, daha fazlasını verdi. Çalıştığım zaman kendimi iyi hissediyorum, bu yüzden çalışıyorum.

Zengin koca bulmak için ne yapmak lazım?
Sen kendine ne değer biçersen, o kadar değerlisin. Önce kendine değer vereceksin. Sonra da düşünce gücüyle çağıracaksın. 'Ben zengin koca buldum, oh evleniyorum' diyeceksin. O zaman bulursun.

Günde kaç davete gidersiniz? Bazen gün içinde dört ayrı davette dört kez kostüm değiştiren insanlar görüyoruz. Bu büyük bir mesai değil mi?
Kabul ediyorum, ben de davetten davete koştuğum bir dönemden geçtim. Nasıl kendimizi bulana kadar rüküş giyinip, çok makyaj yaptıysak, bu da öyle bir şeydi. Bir dönem her davete gittim.
Ama sonra beni neyin mutlu ettiğini gördükçe bunları azalttım. Ben artık gideceğim daveti seçiyorum. 'Ben ve ailem daha önemliyiz' diyerek 'Hayır' demeyi öğrendim. Tanıdığım arkadaşıma gidiyorum sadece. Günde en çok iki davete gidiyorum. Sosyete bir fanus

Bu dünya insanı strese mi sokuyor?
Bence sosyete bir fanus çünkü orası Türkiye değil gibi. Onun içindeyim kabul ediyorum. Bundan da mutsuz değilim. Ama ben orada yakaladığım şansı başka yerlere aktarıyor, birilerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Böylece mutlu ediyorum kendimi.

RÖPORTAJIN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN..