Atalay: Makamımdan telefon edilmesi normal

Atalay: Makamımdan telefon edilmesi normal

Atalay, 'Makamımdan telefon edilmesi normal bir şey. İki sene önce ne konuşulduğunu koruma müdürüm hatırlamıyor. İsmi geçen kişiler dava kapsamında zaten savcıya ifade vermiş, benimle ilgili bir şey yok. İçişleri Bakanlığı öyle bir bakanlık ki, yerel yönetimlerle birlikte çalışır. İçişleri Bakanı'nın ofisinden bir belediye başkanına telefon edilmesi çok normal bir şey. Bu hele hele benim ilimse. Benim çok uzun süredir tanıdığım birine telefon edilmesi çok normal bir şey.' dedi..

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O SÖZLER

"ONURUNA DÜŞKÜN OLMAYANLAR.."

Ana muhalefet partisi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösteren Beşir Atalay, 'Kendi onuruna düşkün olmayanlar başkalarının onuruyla kolay oynarlar. Zerre kadar insani tavır yok. Gizli olan soruşturma dosyalarıyla suçlamak, anamuhalefet liderine yakışmıyor. Bunların hepsi kurgu iftira. Bu bir acizliktir. Dünkü konuşmasında töhmet altında bırakan çok şey var. Hukuk yolunu kullanacağız, dava açacağız. Türkiye böyle bir anamuhalefet liderine layık değil' diye tepki gösterdi.

Canlı yayında iddiaları cevaplayan Beşir Atalay, 'Yürüyen soruşturmayla AK Parti arasında bir bağ kurulmak isteniyor' diye konuştu..