FETÖ'den ifade veren Konyaspor Başkanı istifa etti
Ajanslar

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, FETÖ'nün gizli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddiası üzerine Cumhuriyet Savcılığına ifade verdi.

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARINA EL KOYDULAR

Savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Şan'ın, evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda cep telefonu ile bilgisayarına el konulduğu öğrenildi.

İSTİFA ETTİ

Şan, yaşanan bu gelişmenin ardından başkanlıktan istifa etti.

Atiker Konyaspor Başkanı Bylock'tan ifade verdi

İZMİR MARŞI AÇIKLAMASI

Ahmet Şan, İzmir Marşı'yla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepkileri üzerine çekmişti. Şan, "Bugün Türkiye'de malesef tüm statlar 'İzmir Marşı' söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü, bu ülkenin biraz önceki saydığım sıfatlarla, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz, tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücünü alıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Atiker Konyaspor Başkanı Bylock'tan ifade verdi

Atiker Konyaspor Başkanı Bylock'tan ifade verdi VİDEO

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Şan, "Benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır" dedi.

İşte Şan'ın sözleri:

DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

"Büyük Türk Milletine ve Konyaspor camiasına arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır. Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar.

Meşum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkansız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık. Sizlerden istirhamın mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir."

Saygılarımla, Ahmet ŞAN