Aykut Kocaman: 4 galibiyet 4. yıldızı getirir

Fenerbahçe için ligin 22. haftası tek kelimeyle muhteşem geçti. Sarı-Lacivertliler, Aytemiz Alanya karşısında 3-0'lık rahat bir galibiyet aldı.

SON 2 MAÇINI DA KAZANAN TEK TAKIM OLDU

Haftaya lider giren Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında kaybederken, Beşiktaş da Konya'da 2 puan bıraktı. Kanarya'nın Aytemiz Alanya zaferi, bu sonuçlarla çok daha değerli bir hale geldi. Aykut Kocaman'ın öğrencileri, şampiyonluk yarışındaki 4 takım arasında son 2 maçından da galibiyetle ayrılan tek takım oldu.

Aykut Kocaman: 4 galibiyet 4. yıldızı getirir

HESAPLAR LİDERLİK İÇİN

Sarı-Lacivertliler böylece zirveyle aradaki puan farkını 2 puana düşürdü. Fenerbahçe'de artık tüm hesaplar, liderlik koltuğuna sahip olma üzerine yapılmaya başlandı. Kanarya için bu kolay görünmüyor. Fenerbahçe pazar günü Beşiktaş deplasmanına çıkacak.

Aykut Kocaman: 4 galibiyet 4. yıldızı getirir

Eğer bu maçı kazanırsa, zirve yolunda çok kritik bir eşik aşılmış olacak. Ardından Akhisar ve Yeni Malatya'yla karşılaşacak olan Sarı- Lacivertliler, 26. haftada Galatasaray'ı ağırlayarak şampiyonluk yolundaki en önemli sınavını verecek. Ardından milli araya girilecek.

4 MAÇTA 4 GALİBİYET, 4. YILDIZI GETİRİR

Aykut Kocaman, öğrencilerine yaptığı konuşmada, "Bu 4 maçta alacağımız 4 galibiyet, bize 4. yıldızı getirir. Oyunumuzla, yakaladığımız havayla bunu başaracağımızı herkese gösterdik" dedi.

Aykut Kocaman: 4 galibiyet 4. yıldızı getirir