Aziz Yıldırım: Genelkurmay başkanı içeride

Aziz Yıldırım: Genelkurmay başkanı içeride

UEFA tarafından 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına çarptırılan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şike iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, terör suçundan tutuklu bulunan eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'u da unutmadı.

"BİZ HERKESTEN TEMİZİZ"

Türk futbolunun en temiz kulübü olduklarını belirten Aziz Yıldırım, "Biz bu savunmaları en iyi şekilde yapacağız. Biz şike yapmadık. 'Biz temiziz' diyen her kulüpten daha temiziz. Diyecekleri bir şey varsa da cevap veririm. Ama bir tanesinin bile cesareti yok. UEFA'da dava var, Şenes Erzik konuşmuyor. Yıldırım Demirören konuşmuyor" dedi.

FENERBAHÇE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'DİR

Siyasi olaylara hiçbir zaman karışmadıklarını, Fenerbahçe'yi de siyasete alet etmediklerini ifade eden Yıldırım: "Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir. Fenerbahçe Kuvay-i Milliye'dir. Hapis yattım, belki daha da yatacağım. Ama mücadeleye devam edeceğim. Fenerbahçe Başkanı olamasamda mücadeleye devam edeceğim. Fenerbahçe'yi kimseye teslim etmeyeceğim. Fenerbahçe zarar görmesin diye susuyorum. Şahıslar önemli değil, ama Fener'in zarar görmesi hepimizi üzer" şeklinde konuştu.

BAŞBUĞ İÇERİDE, BİZ CEZA ALMIŞIZ ÇOK MU?

Terör suçundan tutuklu bulunan eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'un tutukluluğuna da göndermede bulunan Yıldırım şu ifadelere yer verdi: "Bugün Türkiye'de Genelkurmay Başkanı terör suçundan içerdedir. Biz şikeden ceza almışız çok mu? Sözün bittiği yer burası."