Aziz Yıldırım'dan Gökhan Gönül açıklaması

Aziz Yıldırım'dan Gökhan Gönül açıklaması

Milliyet gazetesine konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'le ilgili, ''3.5 milyon Euro istiyor. Ben o paraya adam bulamaz mıyım?'' dedi.

İşte Yıldırım'ın sözleri:

F.BAHÇE'Yİ DÜŞÜNÜYORUM

Başkanım iki kanat bekiniz Türkiye'nin en iyisiydi. Caner gitti, Gökhan yolda...

“Gökhan gitti diye bir şey yok. Ben hafta sonu kongrede UEFA'yı anlatacağım herkese. Bundan önce üçyüz-beşyüz fazla verirdik o kalsın, bu kalsın, ben de kaldı diye sevineyim diye. Ama şimdi yaparsam Fenerbahçe'ye kötülük yaparım. Aslında bu sene de çok önemli değil. Ama bir dahaki sene hesabı tutturamayız. Herkes bilsin ona göre konuşsun yani. Bütçeyi anlatacağım. Öyle atmak tutmakla olmuyor bu işler. Herkes gelir, nedir gider, ne yaparız, ne yapamayız, UEFA kriterleri nedir bunların hepsini anlatacağım. Şu andaki kritere göre hiçbir transfer yapamazsın. Bir tek biz değil, kimse yapamaz. Gazeteler isimler yazıyor. Göreceğiz herkesi. Söylemek ayrı, yapabilmek ayrı. Bakın ben Fenerbahçeyi düşünmesem başka türlü hareket ederim. Gökhan'ı da imzalarım, Mehmet'i de imzalarım Ahmet'i de... Çağırırım yüksek yüksek veririm, imzalar geçerim.”

İYİ ÇOCUK HOŞ ÇOCUK AMA İCRAATI ORTADA

Gökhan-Caner gidince yerine aynı paraya aynı kalitede adam koyabilecek misiniz, yoksa kaliteden mi ödün vereceksiniz?

“Bi dakka… Sana bişey söyleyeceğim. Gökhan bu sene 34 haftada 22 maç oynadı. Ne alıyor. 1 milyon yediyüz bin euro artı maç başı 20 bin euro. Toplamı 2,5 milyon euro etti mi?... Biz ona ne teklif ettik. 1 milyon yediyüzbin euroyu 2 milyon yapalım dedik. Üçyüz bin euro arttırdık. Maç başı aynı kalsın. Yani 2,8 milyon net verdik. O ne istedi? 2,750 milyon net, artı 800 bin de maç başı... Yani 3,5 milyon ediyor. Ben 3,5 milyona adam bulamaz mıyım yani? O zaman ne yani. Dokuz senedir Fenerbahçe'de oynuyor. Bu dokuz senede Fenerbahçe iki defa şampiyon olmuş. Bir de niye böyle bakmıyorsunuz. Tamam Gökhan iyi çocuk, hoş çocuk… Ama icraat da bu…”