Bahçeli'den terör saldırısına ilişkin açıklama
AA

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısına ilişkin bir açıklama yaptı.

"PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG, DHKP-C.."

Türkiye'nin gücüne ve kudretine dikkat çeken MHP Lideri, "PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C, milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır." dedi.

Bahçeli'den terör saldırısına ilişkin açıklama

Devlet Bahçeli, şunları söyledi; "Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C, milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır."

MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA..

Türkiye'nin milli beka ve barışını tasfiye etme cüretini gösterenlere karşı 79 milyon Türk vatandaşının tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmayacağına dikkati çeken Bahçeli, "Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakarca mücadele edecektir." değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)