Bale öğretmeni öğrencisi ile yatakta fotoğraf çektirdi

Bale öğretmeni öğrencisi ile yatakta fotoğraf çektirdi

İngiltere'de yaşayan 27 yaşındaki bale öğretmeni Sarah Pirie, 15 yaşındaki Reece Washington adlı öğrencisiyle ilişkiye girmek suçundan mahkemeye çıkarıldı.

İkilinin yatakta çekilmiş olan fotoğrafı ülkede büyük tepki uyandırırken, mahkeme, delil yetersizliğinden Sarah Pirie'nin salıverilmesine karar verdi.

35 HAFTALIK İŞTEN UZAKLAŞTIRILMA CEZASI

Reece, fotoğrafın 2009 yılında 20 yaşındaki kuzeni tarafından Manchester'daki bir otelde çekildiğini, ancak savcıların mahkeme sürecinde bu fotoğrafı gözardı ettiklerini söylüyor.

Bale öğretmeninin kendisini arabayla alıp, alkol içirdiğini, sonrasında da cinsel ilişkiye girdiklerini söyleyen Reece, şikayetçi olduğu öğretmeni Pirie'nin sadece "alıkoyma" suçundan dolayı 35 haftalık işten uzaklaştırma cezası almasına inanamadığını belirtiyor.

LÜKSEMBURG'A YERLEŞTİ

Fotoğrafın neden gözardı edildiğini anlayamadığını, bu olaydan sonra dansçı olma hayallerini bir kenara bırakıp, çağrı merkezinde çalışmaya başladığını anlatan Reece, yetkilileri kendisini "yüzüstü" bırakmakla suçluyor.

İddiaların odağındaki bale öğretmeni Pirie ise, öğrencisiyle otelde konakladıkları iddiasını kabul ederken, cinsel ilişki iddiasını kabul etmedi.
Olayların ardından Pirie'nin Lüksemburg'a yerleştiği bildirildi.