Başakşehir Avrupa'nın da zirvesinde

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftayı averajla zirvede kapatan Medipol Başakşehir, savunmasındaki başarısıyla da Avrupa'nın devlerini geride bıraktı.

BAŞAKŞEHİR ZİRVEDE

Turuncu-lacivertliler, Avrupa'nın 5 önemli liginde liderlik koltuğunda yer alan takımlara bakıldığında, yediği gol ortalamasında Alman ekibi Bayern Münih ile zirvede yer alıyor.

Başakşehir Avrupa'nın da zirvesinde

SADECE 4 GOL YEDİLER

Bu sezon oynadığı 8 karşılaşmanın, 5'inde kalesini gole kapatan ve sadece 4 gol yiyen Medipol Başakşehir, maç başına 0,5'lik ortalamayı yakalamış durumda. Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) liderliğini sürdüren Bayern Münih de 8 maçta kalesinde 4 gole izin verdi.

Başakşehir Avrupa'nın da zirvesinde

BAŞAKŞEHİR VE MÜNİH'İ JUVE TAKİP EDİYOR

Bu alanda Medipol Başakşehir ve Bayern Münih'i, İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) lideri Juventus takip ediyor. Torino ekibi, 9 maçta 6 gol (0,66 ortalama) yedi.

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint Germain ve Monaco gibi güçlü rakiplerinin önünde liderliğini sürdüren Nice ise 10 maçta kalesinde 7 gol (0,7 ortalama) gördü.

Başakşehir Avrupa'nın da zirvesinde

REAL VE CİTY 9 GOL YEDİ

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid ve İngiltere 1. Futbol Ligi'nde (Premier Lig) de Manchester City 9 maçta kalelerinde 9 gole (1 ortalama) engel olamadı.