Başakşehirsporlu Zeki Korkmaz'ın Ferrari'si çalındı

Spor Toto Süper Ligin takımlarından İstanbul Başakşehirspor’un orta saha oyuncularından Zeki Korkmaz’ın Ferrari marka otomobili geçtiğimiz günlerde çalındı. Aracını Bakırköy’de bir otoparka bırakan Korkmaz, sabah aracını almaya geldiğinde yerinde bulamadı.

Başakşehirsporlu Zeki Korkmaz'ın Ferrari'si çalındı

ARACI OTOPARKTA BULUNDU

Hemen polise giden genç futbolcunun aracının bulunması için soruşturma başlatılırken, çalınan araçlarla ilgili çalışmalarını derinleştiren polis, futbolcu Korkmaz’ın çalınan Ferrari’sini Esenyurt’ta bir otoparkta buldu.

Başakşehirsporlu Zeki Korkmaz'ın Ferrari'si çalındı

ARABASINA KAVUŞTU

Yapılan incelemede aracın bir kişi tarafından otoparka bırakıldığı ve birkaç gündür kimsenin gelmediği öğrenildi. Parmak izi çalışmasının ardından Ferrari futbolcuya teslim edildi.

BAŞAKŞEHİR'DE FERRARİ, FUTBOLDA MÜMKÜN

Başakşehirspor'un adını aldığı Başakşehir semti, son yıllarda nüfusu artan bir bölge olarak dikkat çekiyor. Ekonomik olarak orta sınıfın ağırlıklı olarak yaşadığı semt son yıllarda çığ gibi büyüyen kooperatif evlerle doldu. Ekonomik statü olarak orta gelir düzeyindeki insanların yaşadığı bu bölgede Ferrari sahibi olmak da ancak futbolculara nasip oldu.