Başbakan Binali Yıldırım: İzmir benim gözbebeğim
ensonhaber.com

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de STK temsilcileriyle yemekte bir araya geldi. STK Temsicilerine hitap eden Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

İZMİR BENİ BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEDİ DEMEK Kİ UZAĞI GÖRDÜ

"İzmir’e önemli bir görevim var. Her şeyden önce bu ağır sorumluluğu yüklenmeyi size borçluyum. İzmir beni belediye başkanı seçmedi. Demek ki İzmir uzağı gördü.

Başbakan Binali Yıldırım: İzmir benim gözbebeğim VİDEO

İZMİR BAŞBAKAN ÇIKARACAK DEDİ ONU MAHCUP ÇIKARMADINIZ

Ana muhalefet partisi İzmir Başbakan çıkaracak dedi onu mahcup çıkarmadınız .onun içinde size teşekkür ediyorum. İzmir benim gözbebeğim."

Başbakan Binali Yıldırım: İzmir benim gözbebeğim

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

VATANDAŞIMIZ HUZURLU OLANA KADAR TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK

"İzmir'in köklü bir sivil toplum geleneği vardır. Vatandaşımız huzur ve güven içinde oluncaya kadar terörle mücadele sürecek. Bu terör örgütün sırtını sıvazlayan iç ve dış uzantılarını, siyasi uzantılarını, dışarıdan her türlü lojistik desteği verenleri biliyoruz. Bunlar da gelip geçecek. Bu ülkeye karşı bunu yapanlar bu milletin yüzüne bakamayacaklardır. Bu yaptıkları işler kendilerinin başına bela olacaktır.

OPERASYONLARIN BİTMESİ İÇİN 3 ŞEY OLMALI

Bu operasyonların bitmesi için üç şey olmalı.Terör örgütü ne zman sivilleri öldürmekten vazgeçerse, ne zaman askere, polise, korucuya silah doğrultup onları şehit etmekten vazgeçerse, ne zaman Anadolu topraklarında vatandaşlarımız huzur içinde tam olarak yaşamaya başlarsa operasyonlar o zaman biter. Eğer bu terör örgütü bu boş hayallerin peşinde devam ederse ülkeyi bölme heves ve hayalinden vazgeçmezse operasyonlar da asla ve asla bitmez, bunun açık seçik bilinmesi lazım. Çözüm, terör örgütünün milletle devlet arasından defolup gitmesidir."