Başbakan Erdoğan'a çarşaflı protesto - İzle

Başbakan Erdoğan'a çarşaflı protesto - İzle

Bazı sermaye grupları tarafından mağdur edildiğini iddia eden bir vatandaş, elindeki beyaz çarşafı Erdoğan'ın konuşma yaptığı kürsüye fırlattı.

ERDOĞAN'A ÇARŞAF FIRLATTI

Başbakan Erdoğan'ın Almanya'nın Düsseldorf kentindeki ISS Dome Salonu'nda düzenlenen 'Dusseldorf Buluşması'ndaki konuşması sırasında daha önce bazı sermaye grupları tarafından mağdur edildiğini iddia eden bir vatandaş "Mağduriyetimize çözüm bulun" diyerek elindeki beyaz çarşafı kürsüye fırlattı.

Başbakan Erdoğan'ın konuşması esnasında yerinden fırlayarak elindeki çarşafı fırlatan protestocu Hanefi Doğan, korumalar tarafından karga tulumda salondan dışarı çıkarıldı. Başbakan Erdoğan protesto sırasında konuşmasını kesmeden devam ederken Doğan'ın fırlattığı kürsü önüne düşen çarşaf da görevliler tarafında alındı.

Başbakan Erdoğan'a çarşaflı protesto - İzle

İşte Erdoğan'ın konuşması sırasında yaşanan o anlar...

BİR GÜNDE İKİ FARKLI ÜLKE İKİ AYRI PROTESTO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün de İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde katıldığı "1. Türkiye Çocuk Hakları Kongresi" açılış töreninde yaptığı konuşmada iki genç kız tarafından protesto edilmişti. Erdoğan, daha sonra eğitim sisteminin protesto eden iki genç kızla görüşmüş ve "Ben de istediğim üniversiteyi kazanamadım" demişti.