Başbakan Erdoğan'ın Van konuşması

erdogan

Başbakan Erdoğan, Van'da yaptığı konuşmasında Gazze'ye hava saldırısında bulunan İsrail'e yüklendi.

SİZ NASIL OSMANLI EVLADISINIZ

Erdoğan, "Musevilerin dünyadan kovulduğununda biz sahip çıktık size. Osmanlı sahip çıktı. Siz ne utanmazsınız. Bir Osmanlı evladı olarak bize bunu mu söyleyeceksiniz." dedi.

HİTLERİN YAPTIĞINI İSRAİL DEVLETİ YAPIYOR

Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;

"İsrail Gazze'deki soykırımına Ramazan Bayramı'nda son derece daha şiddetli bir şekilde devam etti. Gazze'ye ölüm yağdırmaya devam etti. 25 günde 1300 yakın Gazzeli kardeşlerimiz şehit ilan edildi. Gazze'deki çocuklar bayramı göremedi. Ben İsrail soykırım yapıyor deyince birileri rahatsız oluyor. İsrail'in Gazze'deki yaptıkları soykırım değilse neyle izah edilecek? Hitlerin söylediğini, yaptığını İsrail devleti yapıyor.

ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN

Bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer katliama destek istiyorsanız alın ödülünüzü başına çalın. O çocukların, bebeklerin çığlıkları, haykırışları inşallah karşılıksız kalmayacak.

SİZ NASIL OSMANLI EVLADISINIZ

Musevilerin dünyadan kovulduğununda biz sahip çıktık size. Osmanlı sahip çıktı. Siz ne utanmazsınız. Bir Osmanlı evladı olarak bize bunu mu söyleyeceksiniz.

SENİN PROFESÖRLÜĞÜNE YAZIKLAR OLSUN

Babası çok muhterem bir insandı doğru. Edirnekapı Şehitliği'nde yaptığı ziyarette ortaya çok komik bir manzara çıktı. Akif'in kabirinde yazılı olan dörtlüğü okuyor. Sonra ne diyor biliyormusunuz.. ey Türkiye Ey CHP, ey MHP HDP'ye zaten seslenmeye gerek duymuyorum çünkü onların bu işle bir alakası yok. Bu dörtlük Çanakkale Şehitleri şiirinden heralde diyor. Yazıklar olsun, senin profluğuna, tarihçiliğine de yazıklar olsun. İstiklal Marşı'yla Çanakkale Şehitleri şiirini bile birbirinden ayıramıyor. Çıkarttıklar bunu aday yaptılar. O sipariş ya.. Ne diyorlaras onu yapıyor.

BU SEÇİMDE İKİ ADAY VAR

Bu seçimde iki aday var. Bir milletin aday, iki vesayetin, statükonun adayları. Bir yeni Türkiye'nin adayı, iki eski Türkiye'nin adayları. Türkiye'nin yıldızını sizler yücelteceksiniz."