Belçim Bilgin: Aşkın ömrü 2.5 yılmış evlenince anladım

Belçim Bilgin: Aşkın ömrü 2.5 yılmış evlenince anladım

Belçim Bilgin; Ankaralı, kendi halinde geçinip giden bir ailenin çocuğu. Kendisinden üç yaş küçük bir erkek kardeşi olan Bilgin, yedi yıl önce Yılmaz Erdoğan ile evlenerek dikkat çekti. 'Gergedan Mevsimi', 'Kurtuluş Son Durak' ve 'Aşk Tesadüfleri Sever' gibi filmlerde rol alan Bilgin, yeni filmi 'Sadece Sen' ile hayranlarıyla buluştu. Esquire dergisinden Seda Karan, Belçim Bilgin'le evliliği ve yeni filmiyle ilgili konuştu.

'AŞKIN ÖMRÜ 2.5 YILMIŞ'

Aşkınız ilk günkü gibi devam ediyor mu?
Aşk, biçim değiştirerek devam ediyor. Bana aşkın ömrünün 2.5 yıl olduğunu söylediklerinde çok bozuluyordum. Meğer öyleymiş ama biçim değiştire değiştire ömrü uzuyormuş. Değişim, evrim, doğanın kanunu ve kaçınılmaz bir süreç...

'HİÇ KAVGA ETMEYİZ'

Hiç tartışmaz mısınız, birbirinize küsmez misiniz, kavga etmez misiniz?
Biz hiç kavga edip tartışmayız. Hem de hiç. Çünkü biz ilişkinin her halini yaşıyoruz ve her şeyi konuşuyoruz. Benim doğamda kavga etmek yok. Bazen insanlara bağırıp çağırmak istiyorum ama bir şeyler tutuyor beni. Ama artık eskisi gibi değilim.

Hangi yönleriniz değişti?
En nefret ettiğim şey; insanların sizi nasıl tanımışsa, hayatımız boyunca o şekilde olmamızı beklemesidir. Olur mu canım? Ben, iki yıl önceki ben değilim ki! Bir sürü olay yaşamışım, duygularım değişmiş!

ROPÖRTAJIN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN..