Berkay sevgilisinin gönlünü tektaşla aldı

Ünlü ve sosyetik isimlerle ‘altın günü’ düzenleyen Özlem Katipoğlu, bu ay sıra kendisine gelince arkadaşlarını sevgilisi Berkay’ın Acarkent’teki villasında ağırladı.

Berkay sevgilisinin gönlünü tektaşla aldı

DAVET GERGİN SONLANDI

Eve Neslişah Alkoçlar, Merve Boluğur, Merve Köseoğlu, Çağla Gürsoy, Melda Tuna, İpek Görmüş ve Gözen Koçer geldi. Ancak keyifli başlayan gün, Berkay’ın açtığı telefonla bir anda gergin sonlandı.

Telefonda Özlem Katipoğlu’na yeni bestelediği şarkıyı dinletmek için bir arkadaşını eve getireceğini söyleyen Berkay, evin müsait olmadığını öğrenince sinirlendi. Şarkıcı, sevgilisine “Eve arkadaşlarını toplarken bana mı sordun? Bir saate evdeyim, derhal evi boşalt” diye tepki gösterdi.

Berkay sevgilisinin gönlünü tektaşla aldı

SEVGİLİSİNİN GÖNLÜNÜ TEKTAŞLA ALDI

Sevgilisinin bu sözleri üzerine ağlamaya başlayan Katipoğlu’nu arkadaşları sakinleştirdi. Özlem Katipoğlu, arkadaşlarıyla beraber evden ayrıldı.

Eve geldiğinde sevgilisinin olmadığını gören Berkay, pişman oldu ve sevgilisinin gönlünü almak için her yolu denedi. Şarkıcı, Harbiye Açıkhava konserinin finalinde de sevgilisinin parmağına tektaş yüzük takarak evlilik teklif etti.