Berlusconi 14 kişilik harem kurdu

Berlusconi 14 kişilik harem kurdu

Hakkında fuhuş soruşturması açılan İtalyan lider, 14 kişilik harem kurup, reşit olmayanlarla 'bunga bunga' partisi yapmakla suçlanıyor

Geçen yıl Fas asıllı Kerime Mahruk'la 17 yaşındayken cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle fuhuşla suçlanan Berlusconi ile ilgili iddianame basına sızdı.

Buna göre Berlusconi 14 kadından oluşan bir 'harem' kurdu. 14 kadın Berlusconi'nin müteahhitken yaptırdığı 'Milano Due' adlı sitede kira ödemeden kalıyor. 'Harem sakinleri' Berlusconi'nin 'bunga bunga' partilerinde striptiz şovu yapıyor. Her partide 'en seksi şov' yarışması düzenleniyor. Kaybedenler 500 dolar teselli ödülüyle eve gönderilirken, kazanan 10 bin dolar ödüle ilaveten geceyi Berlusconi'nin köşkünde geçiriyor. Berlusconi 2009'da fuhuş suçlamasından beraat etmişti. Ama bu sefer savcılar Mahrug olayından bir sonuç elde etmek istiyor.

Sorguya almış

Mahrug geçen yaz hırsızlıktan gözaltına alındığında, Berlusconi araya girip genç dansözün Mısır lideri Hüsnü Mübarek'in torunu olduğunu söyleyerek bırakılmasını sağlamış. Bu olayı fark eden Milano Başsavcısı Ilda Boccassini "Bu kız Mübarek'in torunuysa ben de Kraliçe Nefertiti'yim" diye çıkışıp Mahrug'u sorguya almış.

Mahrug, ateşli partileri detaylıca anlatıp başbakandan 7 bin dolar aldığını itiraf etmiş ama beraber olmadığını savunmuştu. İş ciddiye binince Berlusconi'nin avukatları kadınlara başbakanla beraber olmadıklarına dair ifade imzalatırken üçüne ulaşamadı. Berlusconi ise savcının partilere davet edilmediği için kıskançlık yaptığını öne sürdü. Geri adım atmayan savcı, reşit olmayan Mahrug'un 'bunga bunga' partilerinde striptiz yapmasının fuhuş olduğunu söylüyor. Reşit olmayanla fuhşun ise cezası üç yıla kadar hapis. Dava açıncaya dek avukatlarla görüşmeyi reddeden Boccassini, başbakanı en geç yaza kadar mahkemeye çıkarmayı hedefliyor.