Beşiktaş şehitlerine veda
Ajanslar

İstanbul'daki hain saldırıda şehit düşen polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu için Kayseri Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu aktı.

DÜĞÜNÜ ERTELEMİŞLERDİ

Şehit Polis Memuru Osman Börklüoğlu'nun 15 Temmuz'dan önce düğün yapmak için izin alarak Kayseri'ye geldiği ancak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında izinlerin iptal olmasıyla İstanbul'a döndüğü öğrenildi.

"SENİ BENDEN AYIRDILAR"

Osman Börklüoğlu'nun Ekim ayındaki düğün töreni ile hayatını Özge Börklüoğlu ile birleştirdiği öğrenildi. Ayrıca, Şehit Osman Börklüoğlu'nun eşi Özge Börklüoğlu, törende düğün fotoğrafını göstererek, "Seni benden ayırdılar" diyerek gözyaşı döktü.

Beşiktaş şehitlerine veda

ŞEHİT ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şehit olan polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu'nun naaşları Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada düzenlenen törene, Törene Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, protokol üyeleri ve şehitlerin yakınları katıldı. Törende şehit yakınları gözyaşlarına boğulurken, Şehit Osman Börklüoğlu'nun eşi Özge Börklüoğlu'nu yakınları teselli etti. Anne Yeter Börklüoğlu ise "Ciğerim, Osman'ım" diyerek gözyaşı döktü.

ADANA'DA 2 ŞEHİDE VEDA

Şehit polisler Mehmet Atıcı ile Adem Oğuz için bugün Adana Merkez Sabancı Camisi'nde tören düzenlendi.

Beşiktaş şehitlerine veda

İSTANBUL

Saldırıda şehit düşen çevik kuvvet polisleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Beşiktaş şehitlerine veda

KİLİS'TE ŞEHİDE VEDA

Şehit polis memuru Ali Osman Şahin’in cenazesi memleketi Kilis’e getirildi.Beşiktaş şehitlerine veda

ŞANLIURFA'DA 4 ŞEHİDE VEDA

İstanbul'da şehit düşen 4 polis, memleketleri Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törenle uğurlandı.

Beşiktaş şehitlerine veda

Beşiktaş şehitlerine veda

Beşiktaş şehitlerine veda

SİNOP'TA ŞEHİDE VEDA

İstanbul'da şehit düşen 3 yıllık polis memuru Hakan Tanrıkulu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, Sinop’un Durağan İlçesi Merkez Mahallesi’ndeki baba evinin önüne getirildi.

Yaklaşık 10 bin kişinin uğurladığı şehit polis Hakan Tanrıkulu, kılınan cenaze namazı ardından Durağan Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Beşiktaş şehitlerine veda

Beşiktaş şehitlerine veda