Beşiktaş'ın istediği 10 numara

Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki futbolcunun Instagram hesabındaki paylaşımlarının altına binlerce "Come to Beşiktaş" mesajı yağdırdı.

YÖNETİM, DORTMUND'LA GÖRÜŞÜYOR

Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda 10 numara bölgesini yeni bir isimle doldurmak için çalışma başlatan yönetim, Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un yıldızı Shinji Kagawa'yı listesine eklemişti. Alman ekibinden ayrılma kararı alan 29 yaşındaki Japon futbolcu için sarı-siyahlılar'a satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunup beklemeye geçen Beşiktaş yönetimine, taraftarından destek geldi.

Beşiktaş'ın istediği 10 numara

Daha önce, Pepe, Medel ve Vida transferlerinde kampanya başlatan siyah-beyazlılar, son olarak Kagawa'nın sosyal medya hesaplarını hedef aldı. Japon 10 numaranın Twitter ve Instagram hesaplarına binlerce, "Come to Beşiktaş"(Beşiktaş'a gel) yorumu yağdıran taraftarlar, Kagawa'nın rotasını Türkiye'ye çevirmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın istediği 10 numara

"MEYDAN OKUMAYA İHTİYACIM VAR"

Geleceğiyle ilgili olarak Alman basınına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcunun, "Dünya Kupası sonrasında Borussia Dortmund'a katılacağım. Kariyerimle ilgili olarak yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var" dediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın istediği 10 numara

Borussia Dortmund'ta geçen sezon 27 karşılaşmaya çıkan başarılı futbolcu, 6 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Beşiktaş'ın istediği 10 numara