Kişilik testi: Telefonunuzu tutma şekliniz kişiliğinizi ele veriyor!
ensonhaber.com

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen cep telefonları, artık neredeyse hepimizin elinden düşmeyen birer arkadaş haline geldi.

Ancak, telefonlarımızı tutma şeklimizin aslında kişiliğimiz hakkında ipuçları verdiğini biliyor muydunuz?

Evet, doğru duydunuz! Telefonunuzu nasıl tuttuğunuz, ilgi alanlarınızdan doğanızın özelliklerine, davranışlarınıza ve hatta güçlü ve zayıf yönlerinize kadar pek çok şey hakkında bilgi verebilir.

Eğer kişilik testlerini seviyorsanız, telefonunuzu nasıl tuttuğunuza göre kişiliğinizin gizli yönlerini keşfetmeye hazır olun!

1- Telefonunuzu bir elinizle tutarken aynı elinizin başparmağını da kullanıyorsanız, kişilik özellikleriniz sizin iyimserlik ve özgüvenle dolu, kaygısız bir ruha sahip biri olduğunuzu ortaya çıkarır.

Hayatın zorlukları sizi kolay kolay sarsmaz, bunun yerine önünüze geleni şikayet etmeden kabul edersiniz. Yeteneklerinize güvenerek her zaman hareket halindesiniz ve yolunuza çıkan her yeni fırsatı değerlendiriyorsunuz.

Risk alma ve gerektiğinde konfor alanınızın dışına çıkma isteğiniz, hedeflerinize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan şeydir. Ancak bazen hedeflerinizi takip ederken kendinizi pervasız ve asabi bulabilirsiniz. Ayrıca ayrıntılara fazla dikkat etmeden acele etme eğiliminde olabilirsiniz.

2- Telefonunuzu iki elinizle tutuyorsanız ve bir elinizin yalnızca başparmağını kullanıyorsanız, kişilik özellikleriniz hayata temkinli yaklaşma eğiliminde olduğunuzu ve potansiyel kayıplardan ziyade riskten kaçınmaya öncelik verdiğinizi ortaya koyuyor.

Empatik ve sezgiselsiniz, etrafınızdakilerin karakterlerini anlama ve çözme konusunda dikkate değer bir yeteneğe sahipsiniz. Detaylara gösterdiğiniz yoğun ilgi, aldatmaya karşı bir kalkan görevi görerek ilişkileri ve durumları net bir şekilde yönlendirmenize yardımcı olur.

Eylemlerinizde ve yaşam tarzınızda belirli ilkelere ve bilgelik sözlerine bağlı kalırsınız. İnsanların, ayakları yere basan ve ayakları yere basan doğanız nedeniyle sizden yardım istemesi yaygındır. Varlığınız sakinlik yayma eğilimindedir ve etrafınızdakilere rahatlık sağlar. Ayrıca ikinci şansın hayranı da olmayabilirsiniz.

3- Telefonunuzu iki elinizle tutarsanız ve başparmağınızı kullanırsanız, kişilik özellikleriniz yüksek enerjili ve kaygısız bir yapıya sahip olduğunuzu ortaya çıkarır. Sorunun boyutu ne olursa olsun, durumları hızlı bir şekilde analiz etme ve ilgili çözümler bulma yeteneğiniz keskin zekanızı gösterir.

'En güçlü olanın hayatta kalması' kavramını benimseyerek değişimden çekinmiyorsunuz. Bunun yerine, çeşitli becerilerle çeşitli talepleri uyarlama ve ustaca yönetme konusunda başarılı olursunuz.

Partiler ve kutlamalar gibi sosyal ortamlarda, genellikle yüksek enerji yayan partinin hayatı olursunuz. Çocukların yanındayken kaygısız bir tavırdan, entelektüel tartışmalar sırasında daha ciddi ve odaklanmış bir tavra kolayca geçiş yaparsınız.

Zamanınıza son derece değer veren, oldukça rekabetçi ve talepkar sektörlere ilgi duyuyorsunuz veya halihazırda bu sektörlerde başarılı oluyorsunuz. Bir yanınız sürekli olarak günün 24 saatinin ulaşmak istediğiniz her şey için yetersiz olduğunu düşünüyor.

4- Bir elinizle telefonunuzu tutarken diğer elinizin işaret parmağını kullanıyorsanız, kişilik özellikleriniz zihinsel dayanıklılığınızın ve olgunluğunuzun yüksek olduğunu, nadiren karar vermekte acele ettiğinizi ortaya koyuyor.

Harekete geçmeden önce seçeneklerinizi dikkatlice değerlendirmeyi tercih edersiniz ve başkaları tarafından kolayca etkilenmezsiniz. Bilgeliğiniz ve bilginiz çoğu zaman kendi yaşam deneyimlerinizden elde edilir ve iyi gelişmiş ayırt etme duygunuza katkıda bulunur. Başkalarının tereddüt edebileceği zorlu durumlarda bile sakin kalmanıza olanak tanıyan kalın bir cilde sahip olabilirsiniz.

Zengin hayal gücünüz, benzersiz fikirleriniz ve güçlü varlığınız ile birleşerek etrafınızdakileri büyülüyor. Auranız, üstlendiğiniz her türlü çabada güven ve başarı potansiyeli yayar.

Birliktelikleriniz ve arkadaşlıklarınız konusunda seçici olsanız da, sizinle etkileşimde bulunmak başkaları için keyifli bir deneyimdir. İlgi çekici konuşmalar yapma ve kalıcı bir izlenim bırakma yeteneğiniz, karakteriniz ve karizmanız hakkında çok şey anlatıyor.