Mide ve karın ağrısı çekenler, sıcak suya bir tatlı kaşığı ondan koyun ağrılardan kurtulun…
ensonhaber.com

Çoğu kişinin yaşadığı ağrılar arasında en sık yaşananı mide ve karın ağrılarıdır. Bu tarz ağrılar çoğu zaman şiddetleri dolayısıyla gününüzü mahvedebilir.

Mide ve karın ağrıları her yaştan birçok kişinin ortak sağlık sorunları arasında yer alır. Mide ağrıları, ciddi hastalıklardan kaynaklanabildiği gibi stres, beslenme gibi sebeplerle de meydana gelebilmektedir.

Karın ağrıları ise, genellikle üşütme, ishal, adet (regl) sancısı gibi durumlar da sıkça kendini gösteren ağrı tiplerindendir.

Basit sebeplerin neden olduğu mide ve karın ağrıları için evde uygulayabileceğiniz basit ve pratik çözümler vardır. İşte, yaşadığınız ve gününüzü mahvedebilecek bu ağrılardan kurtulmanızı sağlayacak o yöntem…

Bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı ondan ekleyin…

Çekilmez ağrılara neden olabilen mide ve karın ağrıları için uygulayacağınız bu pratik yöntemle ağrılara kolaylıkla son verebileceksiniz.

Bir bardak sıcak suyun içerisine ekleyeceğiniz bir tatlı kaşığı bal ağrılar için adeta şifa deposu haline geliyor.

Birçok rahatsızlığa şifa olan bal, mide ağrısına, mide yanmasına ve karın ağğrılarına da iyi gelir. Özellikle aniden başlayan bu ağrılar için bir tatlı kaşığı bal tüketerek rahatlamanız mümkün olabilir.

Bir bardak sıcak su içine bir tatlı kaşığı bal ekleyerek bağırsaklarınızın çalışmasına da yardımcı olarak hazımsızlık nedeniyle yaşanan karın ve mide ağrılarına son verebilirsiniz.

Ayrıca bu ağrılara iyi gelen bitkiler ile birlikte bal tüketerek farklı doğal yöntemlerde elde edebilirsiniz. Rezene, ıhlamur, karanfil ve papatya çayı gibi mide ve karın ağrısına iyi gelen bitki çaylarına 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek de tüketebilirsiniz.