Bolu'da sis zincirleme kazaya neden oldu

Bolu'da sis zincirleme kazaya neden oldu

Bolu tünel çıkışının İstanbul'a geliş istikametinde bir otomobil bariyerlere çarptı. Daha sonra bir otobüs, otomobile çarptı. Yolun kaygan olması ve yoğun sis sebebiyle diğer araçların, kaza yapan araçlara çarpması sonucu 9 araçlı zincirleme kaza meydana geldi.

BOLU'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İlk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 32 kişi de yaralandı. Üç kişinin kaza olduktan sonra araçlarından indikleri ve başka araçların çarpması nedeniyle hayatlarını kaybettikleri ortaya çıktı. Kazada yaralananların ve ölen kadının kimliği belirlendi.

YARALILARIN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Kazada yaralananların isimleri ise şöyle: "Arda Kılavuz, Serkan Hasar, Ersin Akgül, Murat Kartal Öztürk, Fikri Çağkan ve Ali Yılmaz, Tandoğan Özkan, Hüseyin Tolga Sabuncu, Özcan Çınar, Sabir ve Kerim Kurbani, Muhammet Melih Erkek, Muhammet Çelik, Mehmet Ali Aşık, Muhammet Metehan Önde, Bektaş ve Muhammet Hasan Mangan, Gülşah Bedirhan Tepebaşı, Yusuf Yetişir, Sadık Karaca, Yunus Emre Kökoğlu, Kenan Bektaş, Oğuzhan Ak, Vildan, Hülya ve Yakup Okumuş, Serkan Ardinç, Mehmet Can Hoşlıyan, Tolga Anıl Biçer, Mehmet Utku Yiğit, Kubilay Kalan ve Oğuldan Dal ."

TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Öte yandan, kaza nedeniyle ulaşıma kapanan otoyolun İstanbul yönünde cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Karayolları ekiplerince temizlik çalışması başlatıldı. Trafik ekipleri, sürücüleri Abant gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriyor.