Çakıcı'nın kaldığı cezaevinin müdürü vuruldu

Çakıcı'nın kaldığı cezaevinin müdürü vuruldu

İzmir Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı, ikamet ettiği lojmanın bahçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi içerisinde yer alan lojmanın bahçesine akşam saatlerinde gezmek için çıkan Çapacı, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, olayın ardından kaçtı. Av tüfeğiyle açılan ateş sonucu yaralanan Çapacı, Özel Tınaztepe Hastanesine kaldırıldı. Çapacı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay yerinden otomobille kaçtıkları belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇAKICI İLE TARTIŞMIŞTI

Lojmanının bahçesinde vurulan Ayhan Çapacı'nın bir süre önce aynı cezavinde kalan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile tartıştığı öne sürüldü. Saldırının bu olayla ilgili olup olmadığının araştırıldığı belirtildi. Bu arada saldırganların olay yerine markası belirlenen beyaz bir otomobille olay yerine gelip, av tüfeğiyle saldırıyı gerçekleştirdikten sonra aynı araçla kaçtıkları ortaya çıktı. Polis ve jandarma beyaz renkli otomobildeki şüphelilerin peşine düştü.