Bursa'da zincirleme kaza: 4 kişi öldü

Bursa'da zincirleme kaza: 4 kişi öldü

Bursa'da sabah saatlerinde, yoğun sis nedeniyle meydana gelen çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi.

Zincirleme kazanın galerisi için tıklayın

30 ARAÇLIK ZİNCİRLEME KAZA

Bursa-İzmir çevre yolunda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü 14 kişinin de yaralandığı bildirildi. Çevreyolunun Yeni Hal binası mevkisi yakınlarında yoğun sis nedeniyle çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaralılar, olay yerine gelen kurtarma ekiplerince araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Bursa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Bursa-İzmir çevreyolu araç trafiğine kapatıldı.

AMBULANS DA KAZA YAPTI

Bu arada, olay yerine gelen bir ambulas da kazaya karıştı.

Can pazarının yaşandığı kaza sonrası Bursa İzmir çevreyolu trafiğe kapatıldı. Bursa' da bu sabah Merkez Nilüfer ilçesi Yeni Hal mevkiindeki İzmir Çevreyolunda yoğun sis ve buzlanma nedeniyle henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen tır önünde seyretmekte olan kamyona çarptı. Görüş mesafesinin 1 metreye kadar düştüğü kazada bu araçlara arkadan gelen Balıkesir Sağlık Müdürlüğü' ne bağlı içerisinde hasta olmayan ambulans ve otobüs ile kamyonlar çarptı. Can pazarının yaşandığı zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre Muttalip Köse, Erkan Bilgin, Fikret Mutlu, ve Mehmet Banat olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Yaralanan 14 kişinin hastaneye kaldırıldığı kazada çok sayıda sürücü ve yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

Ölü sayısı konusunda çelişkili açıklamalar geliyor. Kaza sonrası canlı yayında açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini 14 kişinin de yaralandığını açıkladı.