Cansel'i intihara sürükleyen öğretmen tahliye oldu
CHA

Cansel'i intihara sürükleyen öğretmen tahliye oldu

Kayseri'de lise son sınıf öğrencisi Cansel Buse K.'yı cinsel istismarda bulunarak intiharla ölümüne sebep olmak suçundan yargılanan öğretmen Bayram Ö., Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı.

TAHLİYE EDİLDİ

Karar duruşmasında sanık Bayram Ö. hakkındaki üç ayrı suçlamadan beraat etti, müstehcenlik suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bayram Ö., cezaevinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

İFADESİNDE TECAVÜZ İDDİALARINI REDDETMİŞTİ

Zanlı savunmasında öğrencisiyle aşk yaşadığını öne sürerek "Buse ile 7 aylık bir gönül ilişkimiz oldu. 14 Şubat günü 'gönüllü olarak ilişkiye girdik. İlişki sonrasında ben kendimi çok kötü hissettim. Ancak Cansel Buse tam tersine çok mutlu olduğunu söyledi. İçimde büyük bir huzursuzluk yaşıyordum. Bunun için Cansel'e 'ara verelim' dedim. Ancak o ilişkiyi devam ettirmek istedi. O birliktelikten sonra bir daha görüşmedik. İntihar edeceğini düşünmüyordum. İlişki sonrası otomobilimle şehir merkezine gittik. Cansel Buse eczaneden doğum kontrol hapı almak istedi. Ancak yaşı küçük olduğu için eczacılar vermeyince hapı ben alıp kendisine verdim" demişti.

Cansel Kınalı’nın son anları VİDEO