Çekmeköy'de yangın

Çatıdan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar binada yaşayanları uyardıktan sonra itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Yangın kısa sürede büyüyerek çatının tamamını sardı. İlk gelen itfaiye ekibinin merdivenin kısa olması nedeniyle yangına müdahalede yetersiz kaldı. Olay yerine çok sayıda takviye itfaiye ekibi sevk edildi.

Çekmeköy'de yangın

GÖRME ENGELLİ AİLE SON ANDA KURTULDU

Bina sakinleri vatandaşların uyarılarıyla kendilerini dışarı atarak dumandan etkilenmekten kurtuldu. Bu sırada görme engelli Fatih ve Bibil Karadayı çifti 2 yaşındaki Ahmet Kayra isimli çocuklarıyla birlikte kendilerini dışarı attı. İtfaiye ve çevredeki vatandaşları yardımıyla güvenli bir yere götürdü.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Çevredeki vatandaşlar yangının çok küçük olduğunu itfaiye ekiplerinin zamanında ve yeterli araçlarla müdahale edilmediğini iddia ederek tepki gösterdi. Yangına müdahalede vatandaşlarda itfaiye ekiplerine yardım etti. Takviye ekiplerin gelmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çıktığı çatı katında yaşayanların evde olmadığı öğrenildi. Ölen ya da yaralanın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.