Cübbeli Ahmet IŞİD'e cevap verdi: Korkmuyorum İZLE

ii

IŞİD'in önde gelen isimlerinden Ebu Enes bir konuşmasında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü'ye yönelik, "Ey sapık adam... Seni tövbeye çağırıyoruz. Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin." tehdidinde bulunmuştu. IŞİD'in ölüm listesine girdi iddialarına ilişkin Cübbeli Ahmet Hoca, "Korkmuyorum, ben müşrik değilim, ben Allah'a tapıyorum. Allah'a tapanın başkasından korkmaması lazım." dedi.

"IŞİD ALLAHIN ÖLÜM LİSTESİNE KARIŞAMAZ"

Cübbeli Ahmet Hoca, "Her sene Şaban ayında Berat Gecesi'nde Allahü Teala, Hz. Azrail Aleyhisselam'a o sene öleceklerin listesini verir. Ne eksilir ne artar. Onun için geçen sene Berat'ta bizim listede adımız vardı ise ölürüz. Listede adımız yoktuysa IŞİD o listeye karışamaz." dedi.

Cübbeli Ahmet IŞİD'e cevap verdi: Korkmuyorum İZLE

IŞİD VE HADİSLER KONUSU

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD ile ilgili haberlerin hadislerde de yer aldığını belirtip, "Bin küsür sene sonra ortaya çıkacak bir şeyi Peygamber Efendimiz (SAV) nasıl bilsin ve bildirsin. Demek ki Allahu Teala biliyor ve bildirmiş. Burada bir mucize meydana gelmiştir ve sana diyor ki saçları uzun olacak sana diyor ki devlet sahibi olacaklar. Şimdiye kadar hiçbir terör örgütü devletim demedi." ifadelerini kullandı.

"IŞID'İN AMACI TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK"

Daha önce de Vahhabileri kurdurup Osmanlı'yı bölmek için çalışıldığını belirten Cübbeli Hoca, "IŞİD'in de amacı Türkiye'yi bölmektir, yarın bize de sıra gelecek bizi de bölecekler. Neden bu projeye hizmet edeyim. Bu projeye hizmet edenler kesinlikle dine hizmet etmiyorlar" dedi.