Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhanet iliklerine işlemiş
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da raylı sistem açılışı ve 72 adet tramvayın hizmete alım töreninde konuştu. Konuşmasında Rusya ile yaşanan gerilimden bahseden Erdoğan, şunları söyledi:

HEMEN BAŞIMIZA RUSÇU KESİLDİLER

"Konyalı'nın duruşundan nasibini almayanlar da var. Türkiye'nin başı hangi ülke ile sıkıntıya düşşe gibip hemen o ülkenin yanına gidip saf tutanları ibretle takip ediyoruz. Ülkemiz yakın zamana kadar Rusya ile yakın ilişki kurduğunda bizi batıya sırtını dönmekle suçlayanlar vardı. Üstelik egemenlik haklarımızın korunması noktasında Rusya ile bir gerilim yaşıyoruz bunlar hemen başımıza Rusçu kesildi. İran'la yakın ilişki içinde olduğumuzda bizi İrancı olmakla suçlayanlar sorun çıkınca şimdi İran'ın safına geçtiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhanet iliklerine işlemiş VİDEO

İHANET İLİKLERİNE İŞLEMİŞ

Kendi milletine ihanet bunların iliklerine işlemiş. Bu düşmanlğı Tayyip Erdoğan düşmanlığıyla hükümet düşmanlığıyla perdelemek istiyorlar.

BU VEKİLİ PARTİDE TUTANA YAZIKLAR OLSUN

Bugün Cumhuriyet ile yaşıt bir partinin milletvkeili Rus televizyonuna Türkiye IŞİD'e sarin gazı vermekle suçluyor. Nasıl bir ihanet içindeler? Hala o ismi bu partide tutanlara yazıklar olsun diyorum."

Erdoğan: O vekili partide tutanlara yazıklar olsun VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhanet iliklerine işlemiş

CHP'li vekil Rus kanalında Türkiye'ye iftira attı haberiCumhurbaşkanı Erdoğan: İhanet iliklerine işlemiş