Erdoğan'a küfür eden esnafı uyarınca dayak yedi
İHA

1

İzmir'in Tire ilçesinde bir kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden esnaf M.O.'yu uyarınca olanlar oldu. Esnafa "Neden hakaret ediyorsun" diyen AK Parti Tire İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Başkanı Ali Kurtça, ''Sana ne'' cevabını alınca tartışma kavgaya döndü.

Demir sopayla ölümcül darbeler alan Ali Kurtça, apar topar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, Ali Kurtça'yı demir sopayla hastanelik eden M.O.'yu gözaltına aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, ifadesi alınan M.O. serbest bırakıldı.

"CANIMIZ ÖNCE ALLAH'A SONRA DA ERDOĞAN'A FEDA OLSUN"

Başındaki sargılarla oldukça kötü görünen Ak Partili Kurtça, "Canımız önce Allah'a sonra da Cumhurbaşkanı'na feda olsun. Değil böyle kafamızın kırılması, ona canımız feda olsun" dedi.

Cumhurbaşkanına hakaret edeni uyarınca öldüresiye dayak yedi

"CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDENLER GEREKEN CEZAYI ALACAKLARDIR"

Olayın ardından Ali Kurtça'yı ziyaret eden AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu itidal çağrısında bulundu:

"Biz, Türkü Kürdü, Tirelisi İzmirlisi Erzurumlusu hepimiz biriz. Türk milletiyiz, beraberiz, milli iradenin yanındayız mesajı verdi. Bize de geride kalan bu günlerde bu ortamın tansiyonu düşürüp sakin olmak düşüyor. Yaşanan hadise tasvip etmediğimiz bir hadise; ama ne yazık ki yaşanan bütün bu olumsuz hadiselere rağmen vatandaşlarımızın içerisinde hala düşüncesi farklı olan sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret eden kişiler de var. Onlar da kanun önünde gereken cezayı alacaklardır. Şikayetçi olduk"




Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)