Cumhuriyet'in ihanet dolu manşetleri
ensonhaber.com

Cumhuriyet'in ihanet dolu manşetleri

Devletin gizli bilgilerini Cemaat yoluyla ele geçirip gazetesinde basan Can Dündar 92 gündür cezaevindeydi, Anaya Mahkemesi 'hak ihlali var' dedi, Can Dündar dün gece tahliye edildi..

AYM DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ DEDİ

Can Dündar'ın yargılanmasını başta Cumhuriyet, Sözcü ve Hürriyet gibi muhalif gazetelerin tamamı basın özgürlüğüne darbe diye savunuyordu, AYM de tahliye için kararını düşünce hürriyetini yayma gerekçesiyle verdi.

BİTMEYEN TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI

Can Dündar'ın düşünce hürriyeti adına Cumhuriyet'te yaptığı haberler biliniyor. AK Parti karşıtlığını, direkt olarak Türkiye düşmanlığına çeviren Can Dündar'ın kendisiydi.

PKK'YI PARLATMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI

Kimi zaman PKK'yı parlatmak için elinden geleni yaptı, eli kanlı teröristler için "Dağda her yere tuvaletini yapmıyorlar, yere izmaret atmıyorlar" dedi. Öyle ki Cumhuriyet, Paris'teki IŞİD katliamının bile faturasını Türkiye'ye kesmeye kalktı.

PARİS'TEKİ KATLİAMI BİLE ERDOĞAN'A YIKMAYA ÇALIŞTI

Onlar için tek dert AK Parti ve Erdoğan yönetimiydi. Mutlaka Erdoğan gitmeliydi.. Erdoğan'ı ulusal ve uluslararası kamuoyunda köşeye sıkıştırmak için her şey mübahtı. Paris'te 132 kişinin öldürüldüğü IŞİD katliamından bile Türkiye'ye pay biçmek için yeteneklerini zorlayan Can Dündar, Erdoğan düşmanlığı yüzünden alenen ülkesine ihanet ediyordu, bunu de defalarca ispatlamıştı.

İşte Can Dündar'ın Cumhuriyet'te yaptığı Türkiye karşıtı utanç manşetleri..

Cumhuriyet'in ihanet dolu manşetleri

Cumhuriyet'in ihanet dolu manşetleri

Cumhuriyet'in ihanet dolu manşetleri