Dekoratif duvar kağıtları ile etkileyici evler yaratın

Duvar kağıdı, ev dekorasyonunda işlevsel ve estetik yönleri ile yaşam alanlarının vazgeçilmez bir figürü haline geldi. Siz de duvarlarınızı kaplamayı tercih edenlerdenseniz bu fikirler dekorasyon konusunda size ilham verecek...

Dekoratif duvar kağıtları ile etkileyici evler yaratın

NEDEN DUVAR KAĞIDI KULLANILIR

Boya ile kıyaslandığında duvar kâğıtları doku ve desen açısından daha zengin bir içeriğe sahip. Kişisel zevk ve tercihleri duvar kâğıdında mekâna yansıtmak daha kolay. Çeşit zenginliği ile tarza uygun bir duvar kâğıdı bulma ihtimali oldukça yüksek. Duvar kâğıdı duvar kusurlarını (düz olmayan ya da çıkıntılı köşeler) saklamada gayet pratiktir.

DUVAR KAĞIDI SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

- Klasik duvar kağıtları her daim popülerdir ve modası kolay kolay geçmez.

- Eğer klasiklerden vazgeçemiyorsanız, damask desenli duvar kağıdı evinize güçlü bir görünüm sağlayabilir.

Dekoratif duvar kağıtları ile etkileyici evler yaratın

- Metalik etkiler de son dönemin popüler tercihlerinden. Ancak bu popülerlik ne zamana kadar sürer bilinmez.

- Dokulu kağıtlar ise son dönemin en çok tercih edilen ürünlerinden. Uzun zamanda tercih edileceğe benziyor. Duvar kağıdını farklı stillerde kullanmak mümkün.

- Son dönemde ahşap yaşam alanları da dekorasyonda çok kullanılmaya başladı. Ahşap dokusunu sadece eşyalarla değil ahşap görünümlü duvar kağıdı ile de evinize taşıyabilirsiniz.

Dekoratif duvar kağıtları ile etkileyici evler yaratın

- Evinizde daha modern bir duvar kağıdı istiyorsanız geometrik ve grafik desenlerdeki duvar kağıtları ile bu havayı yakalayabilirsiniz.

DOĞA SEVGİNİZİ DUVARA YANSITIN

Doğaya özgü desenleri açık tonlarla yansıtan duvar kâğıtları bu görünüm için isabetli bir seçim olur. Başka bir seçenek olarak taş dokusunu da duvar kağıdı ile odalarınıza uygulayabilirsiniz.Dekoratif duvar kağıtları ile etkileyici evler yaratın