Deniz Seki ilaçlarla ayakta duruyor

Deniz Seki ilaçlarla ayakta duruyorUyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 2008 yılında tutuklanan ve 218 gün Bakırköy Ceza ve Tutukevi'nde hapis yatan Deniz Seki, önceki gün mahkemeden hakkında 6 yıl 3 ay hapis kararı çıkınca perişan oldu.

SAKİNLEŞTİRİCİLERLE AYAKTA DURUYOR

Kararı duyunca fenalaşıp bayılan Seki'nin kardeşi Serkan Seki, eve doktor çağırdı. Sakinleştirici iğne yapılan ünlü şarkıcının başında bir hemşire nöbet tutuyor.

Sürekli ağlayan ünlü şarkıcı avukatının "basına açıklama yapmama" uyarısını dikkate alarak, sadece karara itiraz edeceklerini ve adalete güvendiğini söyledi.

BİR İYİ BİR DE KÖTÜ HABER

Deniz Seki, uyuşturucu temin etmekle yargılandığı davada “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan ceza aldı. Uyuşturucu maddenin kokain olması nedeniyle verilen hapis cezasını 7 yıl 6 aya çıkaran mahkeme, Seki 'nin duruşmalardaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezayı 6 yıl 3 aya indirdi. Mahkemenin verdiği bu hapis cezasının infazı 4 yıl 2 ay hapsi gerektiriyor. Ancak Seki yaklaşık 7 ay tutuklu kaldığı için bu 3 yıl 7 aya iniyor. Bu durumda Yargıtay, mahkemenin verdiği kararı onaylarsa Deniz Seki 3 yıl 7 ay daha hapis yatacak.

DENİZ SEKİ FOTOĞRAFLARI

Deniz Seki ilaçlarla ayakta duruyor