Diablo'nun genişleme paketi Türkiye'de

Diablo'nun genişleme paketi Türkiye'de

İntikam duygusuyla yanıp tutuşan ve azat olmayı bekleyen Baş İblis (Prime Evil), Kara Ruhtaşı (Black Soulstone) içinde öfkeden kuduruyor. Bu kıymetli taş sonsuza dek karanlığa gömülmeden önce, Ölüm Meleği (Angel of Death) Malthael ölümlü âlemlerinde yeni bir ölümcül gayeyle boy gösteriyor: Kara Ruhtaşı'nı çalıp onun şeytani kudretini kendi iradesine almak.

BU SONUN BAŞLANGICI DEMEK

Akıncı (Crusader) olarak düşmanın üstüne yürü - Delinmez bir zırha, parıldayan silahlara ve hiç de küçümsenemeyecek bir hasar bırakma gücüne sahip olan, ölümlü âlemlerinin sarsılmaz yeni kahramanı Akıncı'nın (Crusader) gücüne hâkim olabilir,

Bölüm V'i (Act V) kasıp kavur - Diablo III öyküsünde yepyeni bir sayfa olan Bölüm V boyunca Batısınırı'nın (Westmarch) dolambaçlı sokaklarından Cehennem Kalesi'nin (Pandemonium Fortress) kadim surlarına kadar bir sürü yeni ölümcül düşmanla kapışabilir,

Yepyeni güç mertebelerine yüksel - Seçtiğin kahramanla yepyeni ileri seviyelerde yol alırken bir yandan da ilk kez kazanacağın iblis avlama yetileriyle gücüne güç katabilirsiniz.

YENİ OYUN MODLARINI FETHET

Yeni Macera Modu (Adventure Mode) tüm Sığınak'ı (Sanctuary) ayaklarının altına sererek herhangi bir Bölüm'de istediğin bir geçiş noktasına seyahat edebilmeni sağlıyor. Ayrıca, iki yepyeni oyun özelliği olan Ödül Avları (Bounties) ve Nefalem Yarıkları (Nephalem Rifts) sayesinde de sınırsız sayıda yeniden oynanabilirlik seçeneği sunuyor.

Paha biçilemeyen, yepyeni hazineler keşfet - Yeniden tasarlanmış yağma sistemi karaktere özgü "akıllı ganimetleri", yeni ve iyileştirilmiş Efsanevi (Legendary) eşyaları ve Mistik'in (Mystic) eşya geliştiren güçleriyle Diablo III deneyiminizi daha da zenginleştiriyor.